Rauch Möbel

Немската фирма за производство на мебели RAUCH е основана през 1897г. в Баден Вютенберг от Вилхелм Раух, където в малко предприятие са се произвеждали предимно малки мебели.

През 1953г. след смъртта на Раух и наследяването му от неговия син, RAUCH за първи път участва на Световното мебелно изложение. Развитието на фирмата води до това, че през 1970г. е стартиран експорт на произведени от RAUCH мебели за Холандия, Франция и Белгия. Две години след това централата е с над 1000 служители.

През 1999г. RAUCH въвежда новата линия DIALOG, PACK´S и SELECT ART и същевременно реализира множество проекти за опазване на околната среда.

Днес производителят на мебели RAUCH е с повече от 1600 служители и обслужва голяма част от западна европа и някои източно европейски страни, между които и България. RAUCH предлага близо 250 различни модели – за спалнята, гардероби, легла, детски стаи, малки мебели и обзавеждане за студия. Всяка година се разработват близо 20 нови модели. Забележителен е фактът, че за производството на мебели на година RAUCH изработват 500 000 кубични метра ПДЧ плоскости.

Немската фирма работи само по поръчка и не поддържа складова наличност. Дневно се отработват близо 3500 поръчки от различни краища на Света. Основната цел на фирмата е производство на качествени мебели с немски стандарт – Made in Germany, които да предлагат всичко на клиента – от оптика, през висококачествени материали, добра преработка, функционалност, до дълъг живот. Като производител особено голямо внимание се отделя на сигурността, икономиката и разбира се на опазването на околната среда. Качество означава да се дава най-доброто за всяка фаза, през която изработването на една мебел минава – от идеята, през изработката, до крайния резултат. Затова и процесът на производство е винаги в центъра на вниманието. Сериите DIALOG; SELECT ART; PACK´S са обозначени със знака „Син Ангел” – тези серии не съдържат вредни вещества и елементи и са изработени предимно от естествения материал дърво. При ордена син ангел се следи целия процес на изработка на мебели – от внасянето на дървени материали в производството до икономията и грижата за околната среда.

Обекти 1 до 12 от общо 41
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Възможност за специална поръчка Бяло и цвят дъб
3 врати 1 огледална 2 чекмеджета
Включително нощни шкафчета С осветление Практична пейка с ракла
Богата продуктова листа Възможност за специална поръчка
Възможност за поръчка на допълнителни мебели Възможност за специална поръчка Огледало
Стъкло базалт Високо качество Специална поръчка
Безкрайни възможности за поръчка Различни цветове Различни размери
Обекти 1 до 12 от общо 41
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4