Отново е пролет, отново ти се иска да промениш нещо в дома си и отново ще намериш вдъхновение и интересни идеи при нас в „КОМО“. Насочваме вниманието ти към цветни, функционални, практични, модерни мебели и аксесоари, които можеш да впишеш в настоящия интериор на дома си. Можеш да ги изполваш и като отправна точка за цялостна промяна на обзавеждането. Зависи от твоите желания и възможности към момента.

Във всеки случай – удовлетвори нуждата си от промяна и освежаване на дома, ще се почувстваш по-добре.

единичен диван с функция сън, КОМО, обзавеждане

 

Единичен диван с функция сън

Вярно, не е цветен, сив е – но е много симпатичен и практичен. Освен че лесно се превръща в легло за един човек, има и ракла за съхранение на вещи.

Чудесно решение е за малко жилище, в което искаш от време на време да приемаш гости с преспиване. С негова помощ можеш да оформиш и уютен кът за мързелуване, четене и излежаване с лаптопа в голяма дневна, в която се събира цялото ти шумно и весело семейство.

Добави към него декоративни възглавници в модния цвят пепел от рози.

декоративна възглавница, КОМО, домашен текстил

Декоративна възглавница

 

 

декоративни възглавници, КОМО, домашен текстил

 

Декоративни възглавници

Намери жълто или пурпурно покривало за стария си диван и поръчай декоративни възглавници в електриково синьо.

Шареният кът ще внесе свежа, пролетна атмосфера в дома ти.

 

чувал за сядане, КОМО, дневна, детска,

 

Чувал за сядане

Представяме ти един модел в два цвята, много актуални тази година – розово и мъгливо синьо. По-строгата му форма, го прави подходящ не само за детската, но и за дневната.

 

стол с подлакътници, КОМО, дневна, трапезария

Стол с подлакътници

Можеш да го ползваш в работния кът или да обзаведеш с няколко стола от този модел дневната. Особено ако искаш да я промениш като махнеш ниската холна маса и сложиш голяма, дървена маса, подходяща за хранене, игри, пиене на кафе и работа.

Моделът е в цвят пепел от рози с дървени крака в цвят дъб.

 

 

помощна маса, дневна, КОМО, нощно шкафче

 

Помощна маса с цвят на мед

Тя е стъпка във вярната посока, ако искаш да внесеш в жилището си елементи от индустриалния стил. Можеш да я комбинираш с единичния диван с функция сън. Ще изглежда добре и сложена до разтегателния диван, който ти представяме по-долу.

Хубавото е, че през деня можеш да я ползваш като маса, а вечер да я превръщаш в удобно нощно шкафче.

разтегателен диван, КОМО, дневна, индустриален стил

Разтегателен диван

Чудесен модел за неголяма младежка стая, която трябва да служи и като спалня, и като място за учене и отдих. Нестандартният му цвят – петролено синьо – позволява интересни цветови комбинации и използването на минимум аксесоари за украса и допълване атмосферата на помещението.

led лампион, дневна, спалня, домашен офис, КОМО, лампа, осветително тяло

 

Led лампион

Изящен модел, който ще внесе нежност и уют в помещение, решено в индустриален или в минималистичен стил.

ъглова гарнитура, КОМО, дневна, мебели, обзавеждане

 

Ъглова гарнитура

Разкошен модел с много допълнителни функции, които осигуряват максимален комфорт на всеки член на семейството. Ъгловата гарнитура е с три подвижни облегалки за глава, лежанка и моторна функция за регулиране дълбочината на сядане.

Цветът ѝ е впечатляващ. Ако имаш нужда от по-сериозна промяна на дневната, този модел е добро решение. Можеш да го позиционираш далеч от стените и да оформиш наистина удобен кът за отдих със собствено излъчване. Достатъчно е да добавиш декоративни възглавници в подходящия цвят и холна маса.

Ако имаш нужда от още идеи и решения за пролетна промяна на дома, заповядай на място в „КОМО“.